Bredballe Guitarskole - 42633034 - Janus@bredballeguitarskole.dk

Giv dit barn en gave for livet -
Lær dem at spille guitar

Børneguitar undervisning
At finde den rigtige form for guitarundervisning til sit barn, kan være en omstændig proces. Der er instruktionsbøger man kan følge, guitarDVD’er man kan se og et hav af undervisere, der søger guitarelever. Ofte er der uoverskueligt mange muligheder, hvilket kan gøre det svært at vide, hvordan man som forældre, kan sikre sig, at undervisningen har den undervisningsmæssige værdi og kvalitet, som man søger.
Mange forældre ved simpelthen ikke, hvilke kriterier de skal bedømme forskellige former for guitarundervisning ud fra, og derfor falder valget ofte på youtube-lektioner, “ham den bekendte” der selv spiller guitar, eller forskelligt genereliseret instruktionsmateriale, der ikke tager højde for, hvordan netop DIT barn lærer bedst.

Hvis ovenstående lyder som dig så fortvivl ikke.
Du er ikke er den første og langt fra den eneste forælder, der har begået den fejl. Jeg forstår, at du naturligvis blot ønsker at give dit barn, den bedst mulige start på sit musikalske liv.

Mange forældre ender dog ubevidst med at træffe et valg omkring guitarundervisning til deres børn ud fra pris og bekvemmelighed og ikke på baggrund af undervisningsmæssig værdi, kvalitet eller de resultater som den afstedkommer for deres børn
. Konsekvensen heraf er stort set altid den samme - Nemlig at deres børn ikke får lært at spille guitar.
Det bedste ved guitarundervisningen er læreren, vennerne og at vi har det sjovt.

- Tancredi Gili 11 år, Guitarelev
Jeg kan spille sammen med andre folk meget bedre

- Evelyn Tanaya 14 år, Guitarelev

Er dit barn begynder på guitar?
- En optimal start er altafgørende

Barn guitarundervisning
Det er almindeligt, at forældre undervurderer vigtigheden af den første tid med guitaren, og betragter den som en form for “prøveperiode”, hvor deres barn lige skal finde ud af, om guitar overhovedet er noget for dem. Det er naturligvis forståeligt at tænke sådan, men det sker ofte uden at forældrene er bevidste omkring, at det ofte kan være dit barns møde med en uigennemtænkt undervisningstrategi, en dårlig underviser eller uafprøvede metoder der får dem til at føle, at guitaren ikke er noget for dem.

Opstartsperioden er den absolute vigtigste tid i dit barns liv med guitaren. Det er i løbet af de første par lektioner, at dit barn, omend ubevist, danner sig en forestilling om, hvorvidt det overhovedet er muligt for NETOP DEM at lære at spille guitar, og den forestilling, positiv eller negativ, kan komme til at følge dem resten af livet. En dårlig start kan derfor have langsigtede konsekvenser for dit barns udvikling med og på guitaren og troen på egne evner, kan tage lang tid at genoprette.

Jeg ved, hvor vigtig den første periode på guitaren er og hos Bredballe Guitarskole har vi strategier på plads, der ikke alene sikrer, at dit barn har det sjovt imens de lærer at spille guitar, men at de føler sig som rockstjerner, hver gang de forlader timerne.

Guitarundervisning for børn kan rent faktisk være ambitiøs og sjov på én og samme tid!

Guitarundervisning for børn Vejle
Hej, Mit navn er Janus Buch.

Da jeg selv var
barn modtog jeg både guitarundervisning på de kommunale musikskoler og hos privatundervisere. Jeg ønskede brændende at spille guitar, men jeg var ikke glad for undervisningen, og jeg syntes processen med at øve mig var ekstremt kedelig. Resultatet af det hele var, at jeg ikke kom til at spille guitar på den måde, som jeg i virkeligheden ønskede mig.

Jeg har stiftet
Bredballe Guitarskole, så dit barn kan modtage den guitarundervisning, jeg selv ville ønske, at jeg havde fået, da jeg var barn. Guitarundervisning der vægter resultaterne højt, men samtidigt fokuserer på at processen først of fremmest skal være sjov. Hos Bredballe Guitarskole kan du som forældre sikre dig den højeste undervisningsmæssige værdi og kvalitet for dit barn, så dit barn lære at spille sine yndlingssange, udvikle sit musikalske talent og have det SJOVT igennem læringsprocessen.

Hos Bredballe Guitarskole får dit barn:

Stacks Image 1205
Udviklet gode guitarvaner fra starten af - så I sparer tid og guitarfrustrationer senere hen

Stacks Image 1013
Lært de rigtige på den rigtige måde - så dit barn mærker hurtige guitarfremskridt, allerede fra første lektion.

Stacks Image 1061
Evnerne til at udtrykke sig kreativ med og på guitaren lige fra begyndelsen af

Stacks Image 1021
Lært at spille foran og sammen med andre fra starten af - så dit barn ikke skal kæmpe med sceneskræk og nervøsitet senere hen.

Stacks Image 1102
Trænet sin evne til at koncentrere sig - hvilket styrker de generelle indlæringsfærdigheder

Stacks Image 1112
Forbedret selvtillid og selvværd, igennem succesoplevelser og mærkbare forbedringer på instrumentet

Stacks Image 1120
Udviklet sin vedholdenhed, ved at være en del af en kontinuerligt læringsforløb

Og vigtigst af alt…

Stacks Image 1144
Lært at spille sine yndlingssange og udviklet sit musikalske talent på en effektiv og SJOVT måde.

Tryk på knappen herunder

For at booke en GRATIS og UFORPLIGTENDE introduktionslektion til dit barn.

Er du i tvivl om dit barn har musikalsk talent?
- Her træner vi, så de får det

Guitarundervisning til børn
Mange forældre er bekymrede for, hvorvidt deres barn har det “musikalske talent” som de tror, at man skal have for at lære at spille på guitar. Et talent som nogen bare er heldige at besidde og andre ikke er.

Jeg forstår udemærket, hvorfor man kan tænke sådan, men i virkeligheden dækker ideen omkring et “musikalsk talent” over, at mange guitarundervisere besidder en meget begrænset viden omkring, hvad der reelt skal til for at gøre børn dygtige på guitaren.

En nærliggende konklusion bliver derfor ofte, at nogen har talent og andre ikke har. Det er imidlertid ikke rigtigt. Et musikalsk talent er selvfølgelig fint at have,
men alle børn kan blive dygtige til at spille guitar, hvis den første gnist af guitarinteresse er til stede og de får den rigtige hjælp, vejledning og træning.
En investering i guitarundervisning til dit barn er ikke blot en investering i instrumentundervisning, men en investering i dit barns generelle trivsel, udvikling og musikalske fremtid. Så, hvis dit barn spiller luftguitar eller på anden vis går med en spirrende rockstjerne i maven, så tøv ikke længere, men kontakt mig med det samme. Scrool ned på siden og tryk på knappen, for at booke en Gratis og Uforpligtende introlektion til dig barn, så I kan vurdere om Bredballe Guitarskole er noget for jer.

Karl-Emil har på kort tid fået en god forståelse for guitaren

Guitarundervisning børn Vejle

Janus står for en veltilrettelagt og seriøs undervisning, der kommer hele vejen rundt om instrumentet uden at glemme, at det også skal være sjovt at spille guitar.

Karl-Emil har på kort tid fået en god forståelse for guitaren og går fra hver lektion med stadig større begejstring og mod på at lære mere.

Mikkel Lund - Karl-Emils far

Jeg kan klart anbefale Janus til undervisning i guitar for børn

Undervisning i guitar til børn
Jeg kan klart anbefale Janus til undervisning i guitar for børn. Begge mine børn på hhv. 12 og 8 år synes, at det er sjovt at gå hos Janus.

Janus underviser på en legende måde, hvor der er plads til både sjov og humor i undervisningen, og de har begge lært meget på kort tid. Bl.a. kan de spille melodier af Justin Bieber og Shawn Mendes, som de også spiller sammen

Ann Ketil - Kamilla og Oscars mor


Tøv ikke længere, kom i gang nu!

Tryk på knappen herunder
og book en GRATIS og UFORPLIGTENDE introduktionslektion til dit barn.